med 65 rejser til Rom.

foråret 1994

  🙂Ro  mtur ! Vi havde ellers bestemt os for en tur til paris med ældre sagen . Det var  Argos rejser ,vi så skulle med 😥og som også er et rigtigt dejligt selskab at rejse med,men den blev ikke til noget ,der var for lidt tilslutning ,så vores veninde Vibeke ,Ib og jeg selv blev enige om at tage med 65 rejser til rom ,som skulde vare i 13 dage.Det blev en rigtig dejlig tur ,som vi aldrig glemmer.foråret 1994

🙂Det er inde i Sankt peder skirken i rom ,den er helt unik,der kan stå 3 rundetårn oven på hinanden inde i kirken under hvælvingerne og skriften der står højt oppe i kirken er 10 meter høje,det kan man ikke se nedefra,der er mange altertavler rundt omkring inde i kirken ,og der er mange malerier i loftet som jo er malet af den berømte maler ,der lå ned imens han malede ,det er jeg blevet fortalt,men jeg ved ikke om det er rigtig . Vi var også oppe og se museet ,det var fantastisk smuk ,mange malerier af den berømte maler.Vi oplevede også paven der talte,der var så stille imens at man kunne hører en nål falde på gulvet. Oppe på taget stod der en stor globus ,helt forgyldt,og oppe fra museet kunne vi kigge over rom ,en dejlig oplevelse.

År1994

Det var vores chauffør på rejsen, en dejlig chauffør der kørte meget behageligt ,og aldrig utålmodig ,vi mennesker er jo meget forskellige og har også mange forskellige ønsker ,vi vil have opfyldt..En dag vi kørte havde vi frokost med i bussen. Vi kørte ud ,hvor der varr en stor park ,der spiste vi ,og chaufføren og guiden havde stået for indkøbet af maden ,en dejlig frokost. 

År1994

🙂 Ja, vi havde en dejlig tur. Efter vi havde været med selskabet inde og se peterskirken,tog de videre ud  til frokost udenfor rom,hvor en dansk malerinde boede,og skulde  så spise frokost der. Vi blev selv i rom ,for det var det vi var kommet efter , så vi spadserede  hjemefter til hotellet. Vi fik set meget,der var mange gamle ruiner af borge og slotte ,mange springvand med flotte figurer.Vi gik også ned i det gamle rom,det var meget spændende,vi nød lidt frokost for os selv og tog os en drik og cappusino på vejen ,det var jo en rigtig lang tur ,vi var på. en lang gåtur .Vi kom forbi den spanske trappe ,hvor der var opvisning af mannequiner meget flotte piger.Trappen var flot og lang,  lidt for lang for os,men vi gik forbi,den var for stejl ,vi skulde jo ned igen. Vi var hjemme på hotellet ved 16 tiden,godt   ømbenet ,men havde fået en dellig oplevelse.Lidt efter kom selskabet hjem og vi skulde så senere hen og spise,men indtil da nød vi det på hotellet ,med vores veninde og fik et glas vin og lidt brød.