11-Januar-2016

bs sygdom blev værer , han faldt meget ,især om natten ,så jeg måtte hele tiden værer parat til at hjælpe .
vi måtte også tage på rosk flere gange end vi plejede og vore s børn måtte komme ind til os meget tit,de kom fra Vordingborg op til flere gange på en ug

11-Januar-2016
11-Januar-2016
11-Januar-2016

ibs parkison blev værer

Med venlig hilsen

bente ildved

Parcison.

ib har fået parcison,har i forvejen sukkersyge . men  efter 7 år har ib været rask for den ,har ellers altid hørt at man kunne ikke blive rask,for sukkersyge.

Nu er det så parcison der er kommet for at blive,.

Vi opdagede det for 16 år siden ,ganske små forandringer ,.ib var begyndt at ryste lidt på hånden men vi regnede det ikke for noget ,vi er jo ældre mennesker og så sker  der jo  så mange ting ens ens krop.

Vi boede i tune, da det startede ,jeg gik meget i klubbene derude og ib kunne lide at spille billiart.vi var da også til mange fester ,og det nød vi da ,ib rystede stadig engang imellem  på hænderne. Vi spillede da også kort sammen med nogen venner ,det gik også fint ,men de bemærkede at rystede lidt ,men vi slog det hen som noget pjat.

. ¨Vi havde skilt os af med vores bil,men blev enig om at købe en igen,der var jo langt til alting ,.Vi køret meget ,men måtte anskaffe os en rollator ,ib var begyndt at blive træt ,når vi skulde ud og gå .

Vi tog også på nogle dejlige ture med pensionisterne ,både til udlandet og herhjemme,men ib faldt i søvn ,såsnart bussen begyndte at kører,det gjorde vores  veindes mand også ,så det tænkte vi ikke på som sygdom, for han var også diabetiker.

Så vilde ib ikke så gerne med i klubberne mere ,han var også begyndt at falde i søvn der ,selvom de talte højt og spillede op til dans. så jeg gik alene et stykke tid.'

Når vi sad ved vores computere ,sagde han at der stod en mand ved siden af ham .men det var en flink mand. Jeg troede han vilde holde grin med mig ,det kunde nan godt finde på ,bare for sjov.

Ib og jeg i dejligt selskab i vores klub han ser jo ikke syg ud og derfor tog jeg det roligt.