LÅsby Kro

26/ 5 31/ 5 2010

Til låsby Kro.
Vi spiller uno, betaler lidt hvergang og samler så lidt penge sammen.Dennegang  gik turen til Låsbye kro..Vi kørte selv i vores biler i år,det er efterhånden lidt svært at komme op og ned i busserne,trinene er lidt høje,og vi er blevet lidt tunge  og langsomme.Vi kørte til kalundborg ,sejlede så med færgen til Århus,det var dejligt nemt og vi fik et lille hvil. Det var en dejlig sejltur.Det eneste jeg ikke havde tænkt på ,var så trapperne på færgen,dem er der jo mange af,vi klarede dem i år,men hvis der bliver en anden gang,hvor vi skal på tur,så tror jeg ,det er nemmere over broen,vi bliver jo ældre,

26/5 31/5 2010

Sejlturen!Det var en dejlig overfart ,det var lidt koldt,og blæsende,vi håbede ,vi vil få godt vejr, de havde lovet regn og kulde,så lidt sol vilde kun værer en overraskelse og glæde. 2 1/2 time sejlede vi ,og så skal vi bare kører 27km,så det er en nem tur.

26/5 31/5 2010

 Endelig er vi på  kroen ,en hyggelig gammel kro,fine værelser,hyggelige stuer ,hvor vi skal spise. Nu først en kop kaffe og den berømte gammeldags æblekage.Det var solskin ,så vi sad lidt udenfor.Vi blev på kroen, resten af dagen,hvor vi senere fik en dejlig middag .Maden ,betjening og ophold var helt tip top,  et dejlig kroophold ..

26/5 31/5 2010

Den første nat ,er en oplevelse,sengen er jo fremmed., Jeg har høreapperater,og den ene dom sad fast i mit øre,irreterende,vi måtte finde en læge ,der kunne få den ud ,det lykkedes. ,Vi kom tilbage og vi fandt ud af at køre en tur rundt om silkeborg søerne, vi fandt ingen parkeringspladser,så vi måtte nøjes med at se det kønne skue fra bilerne . Vi kørte så til Ry,der kunne vi holde, og spise og få en fortjent pause. Der var hyggeligt i ry,og meget kønt ,der lå en båd i søen ,hvor vi kunne have sejlet med,men der var ikke rigtigt stemning for det ,lidt ærgeligt, men vi er jo ældre mennesker  med lidt skavanker hist og pist og det kan jo værer svært at komme op og ned i en båd.Vi kørte så hjem til en dejlig kop kaffe og senere ned til en dejlig middag.

26/5 31/5

Århus! Vi kørte så en tur til århus,vi vilde ind i den gamle by. men ak! Der kom vi ikke,der var ikke til at finde en parkeringsplads,og vi skulde gå meget langt ,Ib havde godt nok sin roulator med ,men de andre havde også svært ved at gå så langt., så vi sludrede om det og blev enige om at fortsætte ture til æbeltoft og det gik bedre,vi fandt et cafe,og fik lidt at spise og drikke .Der var iøvrigt et Glas museum og så   Fregatten Jylland, meget flot skonnert ,sidst jeg den ,var den ved at blive restaureret, spændende og flot at kigge på .Bagefter kørte vi op i byen,vi havde sol og varme ,hvis der var læ. Det var toppede brosten ,🙂en dejlig lille by og rådhuset er også unik

26/ 31/2010

Alene. Ib vilde gerne en tur til kjellerup,vores venner vilde gerne på marked,så vi blev enige om at tage ,hver sit sted hen. Vi startede kl 900 og kørte op til Bøgildgård,det var det børnehjem vi gerne vilde besøge det havde ikke været ,et rart sted at værer engang, det så ud ,som om   ,det var lavet om. Så vilde jeg gerne ind og se Viborg Domkirke ,men klart ,vi kom  på et forkert tidspunkt ,kirken havde kirkelige handlinger og vi kunne først komme ind i kirken efter kl.15.00, det syntes vi ikke vi vilde vente på .Vi have virkelig ikke rigtig hellet med os,men forsatte, så til Randers RegnskovNemt at få parkerigsplads .Det gik bedre,,vi fik roulatoren frem ,den var jo rar at have med ,sådan et sted. Det var en oplevelse ,mange dyr ,ligefra fisk  sommerfugle til aber og elefanter .dejlige fugle store araer, m.f.vi gik rundt nogle timer og satte os så ud i solen og spiste vores mad, og nogle unge mennesker kom og gav os en Is,,og ønskede os forsat god tur. Dejligt sådan noget varmer. Så blev vi enige om at kører hjem ,der skulde jo værer fest på kroen med stor buffet ,og dans,jeg danser ikke mere ,men det er rart at se folk morer sig og værer glade, Vi fandt vejen nr 15 ,som svend havde vist og kørte  så hjemad ,det troede vi da. Da vi nåede Galten ,det stod der på skiltet , var  der opgravning ,en ny motorvej var ved at blive lavet , men fortsatte  ad rute 15,men ak vi kørte den forkerte vejden forkerte vej .  Der stod pludselig grenå færgen, vi syntes godt nok ,vi havde kørt meget længe,vi manglede kun 1okm til kroen Vi skulde have bensin på,   vi spurgte den unge mand om vej , Han  sagde!,I skal lige den modsatte vej ,så vi fik travlt med at vende bilen og så til låsby,vi nåede heldigvis middagen,men en dejlig dag havde vi da,Og turen blev så lidt souvenir. glemmer det ikke så let.

Mandag d. 1/2 2004

Bal på kroen . Der kom virkelig mange gæster til middagen,det var en flot buffet,og som sædvanlig meget fin mad, jeg bryder mig ellers ikke om buffet,især når mange mennesker, skal tage selv,men der blev passet på mad og ryttet af hele tiden. Så blev der spillet op til dans, jeg dansede ,da et par danse med vores venner,men nu jeg er 83 år,så passer jeg lidt på mig selv,jeg vil helst have det så godt som mulig resten af mit liv .altså i ro og mag.vi holdt ud til kl 23,00så sagde vi godnat.

26/ 31/2010

Sidste dag .Det er søndag og vi skal hjem mandag efter morgenbord. Det øsregner,Man kan ikke sige ,det er oplivende.men vi spillede Uno og prøvede lidt andre spil ,bl an,billiard,bordtennis slet ikke så let ,som det ser ud til på Tv. Jeg tror vi alle er trætte ,og trænger bare til at komme hjem ,og slappe af ,så kan vi jo tænke over ,hvad vi har set og oplevet, I år har der ikke været så mange oplevelser, det har været koldt og blæsende ,selv om solen af og til skinnede , og har haft lidt svært med trapperne,bentøjet er ikke hvad det har været.

31/5 2010

Hjemad! Ja ,så er det hjemad,slut med en dejlig oplevelse . Vi vil kører en tur forbi ,John og meretes grund ved Ore Strand,de er ved at bygge ,så det er spændende og se ,hvor langt de er kommet.