12-02-2012

Torsdag efter operationen

Ja, næste dag skulde jeg i bad.Jeg havde ikke set mig selv efter operationen, Min sygeplejerske gik med mig,jeg var jo lidt nervøs,,også for hvordan jeg så ud. Jeg gik også med et dren med en slange, der gik ned i en pose ,som lå i en taske, jeg havde rundt om min talje, det lyder flot  talje,normalt kan jeg ikke finde den.Så var der morgen mad ,og jeg gik hen og spiste,alt mad var lækkert og der var meget at vælge mellen.

Da jeg havde fået mit tøj på igen,kom mine læger og så til mig,og Gitte min læge der havde opereret mig sagde ,hun havde fået det hele væk.og det blev jeg jo glad for.

SÅ fik jeg mit rigtige tøj på igen og satte mig hen i opholdstuen med mit strikketøj,til der var frokost.. efter frokost kom Ib og børnene. Ind imellem kom der sygeplejerske  og fortalte mig ,hvad der skulde ske hen af vejen.  de kom også ,hjalp mig med nogle øvelser jeg skal gøre i et stykke tid fremover. Så var det en brystprotese , den skal jeg så have fra  en klinik i ølby.så jeg kunne komme til at se lidt symetrisk ud.Min operation er lavet meget flol,,det var ikke syet ,der sad et langt

plaster i frynser som falder af selv efterhånden ,det er jo rart,jeg kan ikke lide at få et plaster trukket af.Utoligt ,man  bare kommer op ,og kan gå hen og spise og sætte sig ind i dagligstuen og se fjernsyn. ,det var jo igår det hele skete

lidt over middag kom min  mine børn og de havde hentet  Ib,dejligt at se dem,vi kunne sidde og nyde enkop kaffe og en dejlig kage.og de blev til kl 17,00.

Så var det spisetid ,og igen var det meget flot mad ,og flere retter at vælge imellem.

Havde det dejligt kun det dren irreterede lidt.sad og så fjernsyn og sygeplejersken ,kom hen og sagde ,jeg gerne måtte bruge  en bestemt computer ,hvis jeg havde lyst. Utrolige søde var de allesammen.