Jeg fik brystkræft

24-11-2012
06-02-2012

Vi fik en tid ,hvor vi skulde komme og det blev 13/12 kl 7.00. Tidligt jeg kan ikke lide at komme tidligt op.

Nu skulde man tro ,det vilde gå mig på,ib var nervøs ,og ikke rigtig sig selv, mine  børn ligeså dan ,men utrolige flinke  til at hjælpe os,.

Den 13/12 stod vi op kl 4,3o .Falck kom og hentede os, det var jo rart at komme så tidlig ,så jeg var den første der kom ind. Der var helt tomt på hospitalet da vi kom.

Det varede ikke så længe ,så kom sygeplejersken og tog mig med ,jeg skulde gøres klar til kl900.jeg blev bedøvet ,taget blodprøve ,fik andet tøj på ,kom op hvor jeg skulde ligge ,lagt mit tøj på plads ,bad det havde jeg været hjemme fra.

Så kom John og merete og tog sig af ib,de vilde gå hen og drikke kaffe og komme når det var overstået kl 12.00-

jeg blev kørt ned på operationsstuen ,helt sterilt var der.mine læger og deres assistent var der ,jeg havde fået at vide ,at jeg havde den dygtigste læge til at operere mig ,så jeg kunne værer helt tryg. Det var jeg også, jeg fik en sprøjte til. så gik jeg ud som et lys, vågnede

først efter de havde anbragt mig på en opvågningsstue. ,det hele var overstået.

,dejligt

Der kom en portør og kørte mig op .,en sygeplejerske kom,og spurgte om jeg vilde have noget at spise,ja ,jeg var sulten,utroligt når man lige er skåret op og syet man så kan spise ,men det kunne jeg.

der blev lagt rent tøj frem til mig som jeg skulde tage på selv.Jeg havde jo et dren siddende

så det var lidt besvæligt. Så kom min familie og blev nogle timer,sygeassistenten kom og spurgte om jeg vilde have mad,her eller jeg selv vilde gå hen og spise i opholdstuen.jeg troede jeg hørte forkert,jeg var jo bange for alt vilde falde ud,men nej det gjorde det ikke ,så jeg gik hen og spiste og så tv. ,gik i seng igen kl 10.00 Toilet besøg klarede ,jeg også selv.